Recomandari & Instructiuni

METAL WORK INDUSTRY: recomandari si instructiuniProdusele noastre sunt fabricate in conformitate cu exigentele impuse de standardele si normele din domeniu, satisfac cele mai riguroase exigente de exploatare si ofera un grad ridicat de calitate, rezistenta la coroziune, un comportament optim in exploatare, un nivel maxim de siguranta ambientala si umana, un raport favorabil calitate - pret.

RECOMANDARI SI INSTRUCTIUNI metalworkPunerea in opera a produselor fabricate de METAL WORK INDUSTRY presupune respectarea indicatiilor producatorului, referitoare la: manipulare, depozitare, transport, montaj si instalare.

Pentru a pastra caracteristicile tehnice adecvate, produsele METALWORK se depoziteaza in conditii normale de temperatura, lumina si umiditate.

Profilele, confectiile si accesoriile metalice fabricate de METAL WORK INDUSTRY isi mentin caracteristicile functionale si prezinta un comportament optim pe parcursul exploatarii.

Acestea pot fi utilizate fara restrictii in orice zona climatica, cu respectarea instructiunilor producatorului.

In cazul instalarii profilelor in spatii cu umiditate ridicata (ex: sali de piscina, incinte pentru saune etc.) se atentioneaza asupra suplimentarii protectiei anticorozive la punctele de fixare a suruburilor - puncte in care se poate declansa procesul de coroziune.

Umiditatea excesiva si expunearea lor prelungita la intemperii poate prejudicia caracteristicile de rezistenta ale produselor si implicit neutilizarea lor in montaj.

Pentru o cat mai buna cunoastere a produselor METALWORK, va recomandam sa lecturati brosurile si cataloagele producatorului de la pagina DOWNLOAD.

In cazul proiectelor sau aplicatiilor speciale, puteti beneficia de un suport complet de specialitate, deoarece personalul nostru este pregatit sa va ofere atat consultatii tehnice si comerciale, cat si sfaturi practice - solutii adaptate necesitatilor fiecarui proiect.

Pentru contactarea specialistilor nostri, va sugeram sa ne transmiteti cererea Dvs. prin EMAIL sau sa sa completati si sa ne expediati FORMULARUL de CONTACT ONLINE ~ disponibil pe acest website pentru facilitarea comunicarii cu Dvs.

Cererea va fi preluata si procesata cu cea mai mare atentie de catre personal avizat, astfel incat sa primiti cel mai calificat raspuns, in cel mai scurt timp.

Va multumim !