Termeni de utilizare

In acest moment navigati online în portalul Metal Work Industry – membra a grupului de firme Menatwork. Utilizatorii care acceseaza acest site sunt de acord sa se supuna termenilor de utilizare de mai jos.

Informatii cu privire la editor

Metal Work Industry este o societate romana cu raspundere limitata, care se supune legilor din Romania, fiind inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J23/1759/2006, RO 6549637.

Copyright

Marcile si logo-urile de pe acest site sunt inregistrate legal de Metal Work Industry. Ele nu pot fi utilizate, in nici un mod, fara acordul scris al proprietarului.

Imaginile de pe site sunt proprietatea Metal Work Industry si nu pot fi utilizate, in nici o forma, fara acordul scris al proprietarului.

Toate informatiile prezentate pe site pot fi descarcate, copiate sau printate, daca:
  • sunt utilizate in scopuri strict non-comerciale;
  • nu sunt modificate; 
  • orice copie sau parte include notificarea cu privire la copyright-ul Metal Work Industry.
Orice alta forma de utilizare nu este permisa fara autorizare scrisa din partea Metal Work Industry.

Raspundere legala

Informatiile prezentate pe site sunt oferite in scop de informare si promovare. Metal Work Industry nu isi asuma nici o responsabilitate in legatura cu utilizarea acestor informatii.

Metal Work Industry nu poate fi, in nici un mod, trasa la raspundere pentru acuratetea textelor sau pentru erorile sau omisiunile de pe acest site.

Utilizatorul este singur responsabil pentru utilizarea acestor informatii.

Metal Work Industry isi rezerva dreptul de a modifica orice informatie prezenta pe acest site, inclusiv termenii de utilizare, in orice moment, fara anuntarea prealabila a utilizatorilor.

Utilizatorii sunt de acord sa nu transmita prin intermediul acestui site nici o informatie ce ar putea implica o terta persoana sau acte penale si, prin aceasta, sunt de acord sa nu transmita prin intermediul acestui site informatii ilegale, aflate in contradictie cu legile in vigoare, sau informatii defaimatoare.

Link-urile Hypertext

Metal Work Industry nu are nici un control asupra altor site-uri web pe care le puteti accesa prin intermediul link-urilor hypertext prezente pe site-ul www.metalwork.ro si, astfel, isi declina orice responsabilitate cu privire la continutul lor. Utilizatorul este singurul responsabil de utilizarea link-urilor hypertext gasite pe site-ul Metal Work Industry.

Email
Daca aveti comentarii cu privire la modul in care site-ul functioneaza, puteti trimite un e-mail pe adresa office@metalwork.ro.