Distribuţie

METALWORK: un important centru regional de distributie a confectiilor metalice


Societatea METALWORK este leader national in productia si distributia de profile metalice pentru structuri de gips-carton si plafoane modulare.

Dialogul deschis, schimbul de experienta si transferul de know-how, asigura imbunatatirea bazei tehnico-stiintifice, pe care METALWORK isi consolideaza cooperarile internationale.

Odata cu eliminarea barierelor dintre natiuni, liberalizarea accesului pe pietele externe si obtinerea marcajului de conformitate pentru libera circulatie a marfurilor, societatea METALWORK si-a extins raza de actiune comerciala la nivel international, prin export in: Bulgaria, Croatia, Franta, Germania, Grecia, Republica Moldova, Serbia, Ungaria si alte tari asiatice.

METAL WORK INDUSTRY harta distributiePortofoliul actual de clienti reprezinta o confirmare a integritatii operationale si a calitatii marfurilor oferite marilor lanturi de distributie, antreprize de constructii, dezvoltatori imobiliari, beneficiari de investitii, agenti economici de profil, institutii si municipalitati locale, antreprenori si constructori.

Experienta dobandita pana in prezent poate fi cuantificata printr-un portofoliu bogat de clienti, tranzactii si proiecte, parteneri si colaboratori, iar pentru perioada imediat urmatoare, METALWORK vizeaza o expansiune progresiva si pe alte noi piete internationale.Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati societatea METALWORK.