Cariere


Constructiile reprezinta, din punctul de vedere al ocuparii fortei de munca, unul dintre cele mai importante sectoare industriale europene. Se poate chiar sustine ca din punct de vedere al activitatii economice „constructiile reprezinta cea mai importanta industrie”.

Industria constructiilor se afla in centrul dezvoltarii durabile si are impact asupra fiecarui individ si asupra fiecarei organizatii. Un sector al constructiilor viabil este vital pentru cresterea economica si pentru calitatea vietii.

METAL WORK INDUSTRY si-a creat un mediu propriu in care promoveaza, stimuleaza si recompenseaza inovatia in cel mai larg sens al cuvantului, iar procesul de productie este transparent si eficient, prin:

  • Concentrarea pe cerintele utilizatorilor si flexibilizarea comunicarii cu mediul;

  • Aplicarea unor metode eficiente de livrare a marfurilor, care sa asigure respectarea parametrilor de timp, cost si calitate;

  • Evaluarea generala a functionalitatii, in defavoarea celor punctuale, pe termen scurt.

Implementarea unei culturi organizationale pro-active in Metal Work Industry, face ca mediul de lucru sa fie dominat de un climat de incredere, stimulare, motivare, iar contributia colectiva sa constituie aport la evolutia firmei.


Pentru expedierea CV-ului sau exprimarea intentiei de angajare, va rugam sa ne Contactaţi.  


[Corespondenta METAL WORK INDUSTRY cu partenerii, colaboratorii si clientii internationali se realizeaza in limba engleza.]