Compania

METALWORK: un lider al pietei de profil in Romania


Compania METALWORK
Societatea comerciala METALWORK, constituita in anul 1994 la Bucuresti (Romania), este o companie romaneasca cu capital integral privat, specializata in prelucrarea otelului si fabricarea de profile, accesorii si confectii metalice.

Prin adoptarea unei strategii functionale complexe, societatea METALWORK a contribuit la formarea pietei de profil in Romania si a devenit recunoscuta ca fiind “un important centru al prelucrarii metalelor”.

In sprijinul acestor aprecieri, stau marturie urmatoarele:

  • in anul 2004, compania a inregistrat un volum industrial de 20.000.000 metri liniari, echivalentul unei cote de 40% din piata nationala;

  • din anul 2007, produsele METALWORK poarta marcajul european de conformitate, prin indeplinirea procedurilor de conformitate si de libera circulatie a marfurilor in spatiul comunitar.


Itinerariul companiei a evoluat in ritmul dinamicii industriei de constructii: de la fabricarea elementarelor profile portante si perimetrale, catre accesorii reglabile si mai apoi la sisteme metalice multi-functionale.

Managementul companiei asigura o coordonare atenta a tuturor proceselor operationale, astfel incat calitatea marfurilor si serviciilor sa intareasca parteneriatele comerciale, sa dezvolte afacerea si imaginea societatii in bransa.

METALWORK are misiunea sa dezvolte pachete integrate de solutii si servicii, la nivelul standardelor internationale in ceea ce priveste performanta produselor fabricate.

In viziunea sa, METALWORK si-a proiectat sa devina protagonistul care face transferul permanent catre cunoasterea si utilizarea materialelor noi, produselor inovatoare si tehnologiilor moderne, capabile sa asigure cresterea calitatii si functionalitatii spatiilor.

Fiecare etapa de trecere la un nivel superior este fundamentata pe baza propriilor valori - puse cu generozitate, in slujba mediului in care functioneaza:

- profesionalism pentru succesul oricarui demers intreprins;

- calitate pentru satisfactia clientilor si beneficiarilor de proiecte;

- dinamica si seriozitate pentru siguranta fiecarui parteneriat;

- implicare si echitate in atitudinea functionala;

- informare si cunoastere pentru dezvoltare continua.Sediul central si Fabrica de productie METALWORK (Bucuresti, Romania).

Contactaţi societatea  METALWORK.