Utile

METALWORK: calitatea produselor este barometrul succesului

 

METALWORK acorda garantie in conformitate cu legislatia referitoare la introducerea pe piata a produselor metalice destinate constructiilor. Firmele specializate, care executa lucrarile de constructii, sunt direct raspunzatoare de punerea in opera (montaj / instalare) a structurilor si confectiilor metalice. Montajul se executa conform instructiunilor si recomandarilor firmei producatoare, dar si regulilor de buna practica in domeniu.

 

Declaratia conformitatii (declaratia de conformitate) reprezinta declaratia unui anumit furnizor care exprima pe propria raspundere ca un anume produs, serviciu sau proces se afla in concordanta cu un standard sau cu un alt document normativ specificat.

 

Asigurarea conformitatii reprezinta toate activitatile al caror rezultat este o declaratie care sa ofere increderea ca un produs sau serviciu este conform cu cerintele specificate.

Declaratie explicativa reprezinta orice explicatie care este necesara sau care este data pentru a intelege corect anumite cerinte de mediu de catre un anume cumparator, un potential cumparator sau utilizator al produsului.  

Satisfactia clientului reprezinta perceptia clientului despre masura in care cerintele sale, in calitate de consumator, au fost indeplinite (SR EN ISO 9000).


 


 

Pentru informatii suplimentare din domeniu accesati: