MENATWORK INSTALATII


Societatea 
MENATWORK INSTALATII este recunoscuta pe piata nationala ca fiind o companie dinamica, ce ofera echipamente si consultanta pentru aplicatiile HVAC (vetilatie, climatizare, incalzire, tratare aer).  Parteneriatele internationale dezvoltate de MENATWORK INSTALATII sunt deseori concretizate in raporturi de distributie exclusiva, cu mari companii, consacrate pe plan mondial in productia de echipamente pentru instalatii de ventilatie, echipamente termice, de climatizare si pentru tratarea aerului, materiale izolante si accesorii specifice.

Atributele cheie cu care se deosebeste societatea MENATWORK INSTALATII sunt calitatea serviciilordiversitatea marfurilorseriozitatea si forta echipei, precum si orientarea catre satisfactia clientului. Organizarea si controlul operational, flexibilitatea, suportul logistic modern si nu in ultimul rand profesionalismul echipei de vanzari sunt "atuuri" ce conjuga la succesul afacerilor companiei.

Oferta merceologica furnizata de MENATWORK INSTALATII este complexa si vine in intampinarea celor mai exigente necesitati ale domeniului HVAC. Prin intermediul serviciilor specializate, clientii companiei beneficiaza de suport profesional complet: tehnic, comercial, logistic.

Proiectata sa functioneze la nivel national, produsele MENATWORK INSTALATII sunt disponibile in zona marii distributii organizate, agentilor economici de profil, furnizorilor de servicii instalare-montaj, dar si in propriile unităţi active din: Bucureşti (sediul central si depozitul principal), Cluj Napoca, Constanţa, Craiova, Bacău.