GRUP MENATWOK


GRUPUL MENATWORK este unul dintre principalii producători şi distribuitori de materiale prefabricate pentru amenajări de interior şi exterior din România şi chiar din Sud-Estul Europei pentru anumite sectoare de activitate. In ritmul cresterii exigentelor moderne in constructii, gamele merceologice sunt permanent diversificate cu produse de calitate, sisteme multi-functionale, marfuri durabile in exploatare, eficiente si eco-compatibile, accesibile in materie de costuri.

Oferta marfurilor furnizate de firmele din cadrul
GRUPULUI MENATWORK, este destinata lucrarilor in constructii de tip profesional, rezidential, comercial, industrial, hotelier, medical, educational, sportiv.

Structura
GRUPULUI MENATWORK este constituită în așa fel încât să se obțină concomitent flexibilitatea unei societăţi mici și puterea uneia mari. De fapt, societăţile grupului având dimensiuni medii, sunt în măsură să se adapteze rapid la mediul de afaceri şi la cerinţele pieţei, putând furniza soluţii complete, chiar și pentru clienţii privaţi.

Sediul central al MENATWORK este amplasat în Popești Leordeni (pe Șoseaua de Centură a Municipiului Bucureşti - în zona de sud a capitalei), unde grupul operează într-un perimetru industrial propriu, cu o suprafaţă de aproximativ 95.000mp, din care 27.000mp sunt clădiri (birouri, showroom-uri, fabrici, secții și ateliere de lucru, spații depozitare). GRUPUL MENATWORK este prezent în România prin 4 filiale teritoriale comerciale, în oraşele: CLUJ-NAPOCA, CONSTANTA, CRAIOVA, BACAU. Prin intermediul filialelor, MENATWORK dispune de o reţea de distribuţie în măsură să servească eficient, întreg teritoriul României.

GRUPUL MENATWORK
are o societate asociată în Republica Moldova, la Chisinau: MENATWORK PM S.R.L. 

In beneficiul clientilor sai, GRUPUL MENATWORK dezvolta servicii profesionale de asistenta tehnica si comerciala, sustinute cu personal calificat si suport logistic performant.

MENATWORK este membru asociat în CONFINDUSTRIA România, ramură în România a Confederaţiei Generale a Industriei Italiene, principala organizaţie reprezentativă a societăţilor de producție şi de servicii italiene.


Website: www.menatwork.ro;
Email: office@menatwork.ro; info@menatwork.ro