GALILEO

Societatea GALILEO S.R.L. a fost infiintata in anul 2007 la Bucuresti (România) si se identifica in mediul de afaceri cu nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J23/2167/2007, cod unic de inregistrare fiscala: RO 22246384.

Deși este o companie tânără, GALILEO este societatea comercială a Grupului Menatwork, care moștenește de la societatea Menatwork Est Prefabricate: 20 de ani de expertiză funcțională pe piaţa românească.

Societatea GALILEO S.R.L. este specializata sa distribuie si sa comercializeze: materiale pentru constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior, placari ceramice, obiecte sanitare, adezivi si solutii speciale.

Galileo este şi societatea care comercializează produsele fabricate în cadrul companiilor de producţie ale Grupului Menatwork, dar şi care furnizează o mare parte din produsele puse în operă de firmele grupului specializate în prestarea lucrărilor de șantier, amenajări și finisări pentru interior și exterior.

GALILEO este societatea care importa si distribuie materiale de constructii de la producatori renumitila nivel mondial, dezvoltand parteneriate de lunga durata cu furnizorii, iar pentru multi dintre acestia este distribuitor exclusiv in Romania.

LINII de BUSINESS:

Divizia edilitare: importă și distribuie materiale prefabricate pentru construcţii, amenajări și finisaje pentru interior și exterior: sisteme gips-carton, plafoane din fibră minerală şi sisteme de plafoane metalice, structură metalică (profile, stâlpi și accesorii), termo-hidro-fono izolații, acoperiri izolante pentru exterior, plase pentru construcții, sisteme de garduri și împrejmuiri metalice, vopseluri, lavabile și tencuieli decorative, scări, schele, scule și unelte de lucru.

Divizia ceramice: importă şi distribuie placări și acoperiri ceramice pentru interior și exterior, instalații și sisteme sanitare, mobilier de baie, adezivi, șape, chituri și soluții speciale.

 

CERTIFICARI & STANDARDE:
Bazată pe principiile Total Quality Management, SC GALILEO SRL este certificată conform standardului internațional SR EN ISO 9001:2008 (TUV Rheinland România) pentru comercializarea de materiale si echipamente destinate lucrarilor in constructii.

Web-site:    www.galileosrl.ro
E-mail:       office@galileosrl.ro